Al meer 20 jaar het adres voor traprenovatie!

OVER TRAPRENOVATIE.NL

Unieke, authentieke en betaalbare traprenovatie aanbieden: dat was waar het 20 jaar geleden allemaal mee begon. traprenovatie.nl bedacht als pionier op de markt een écht duurzame oplossing voor het “upgraden” van oude en zelfs nieuwe trappen. De kwalitatief hoogwaardige materialen staan garant voor een lange levensduur met de charmante en levendige eigenschappen van een echt natuurproduct. Dit, door patenten bekroonde concept, is nog steeds de basis van onze traprenovatie en inmiddels bekend in heel Nederland en daar buiten. Het merk Reno Stairs® is daarmee de enige échte.

 

Showroom vol met inspiratie

In dé showroom in Medemblik kun je Maandag tot en met Vrijdag van 09:00 – 17:00 terecht en op Zaterdag van 10:00 - 17:00 om alle mogelijkheden op het gebied van traprenovatie te bekijken. Onder het genot van een kopje koffie laten onze medewerkers jou graag het uitgebreide assortiment zien.

 

Traprenovatie in eigen beheer

Door onze jarenlange ervaring in houtproducten, de eigen opslag en houtverwerkingsfabriek zijn wij jou altijd snel, vakkundig en met de beste service van dienst.

 

traprenovatie.nl is onderdeel van PUUR met Hout.