Al meer 20 jaar het adres voor traprenovatie!
Reno Stairs

Traprenovatie in Schagen

Binnen één dag een nieuwe trap in Schagen

Voor een traprenovatie in Schagen, is Reno Stairs uw partner. Wij renoveren uw trap in 1 dag. Laat u verrassen door de ruime mogelijkheden voor de mooiste traprenovaties in Schagen.

In Schagen zorgen wij er voor dat u binnen één dag weer kunt genieten van een compleet gerenoveerde trap. Met de Reno Stairs® trap renovatie wordt de bestaande trap bekleed met echt hout. Dit geeft een nieuwe, luxe uitstraling zonder dat daar hak- of breekwerk aan te pas komt.

Geniet van een unieke, authentieke en betaalbare traprenovatie van Reno Stairs.

Wanneer u ervoor kiest om uw trappen in Schagen te laten renoveren, bent u zeker van een prachtig resultaat. De Reno Stairs houten overzettrede bestaat uit een duurzame toplaag van massief hout en een onderlaag van multiplex. Deze samenstelling zorgt voor minimale krimp en uitzetting. De overzettreden zijn af te werken in diverse kleuren. Daarnaast kan de trap worden voorzien van stootborden in dezelfde kleur, maar ook in een andere kleur of zelfs ander materiaal. Creëer zo geheel zelf de uitstraling die past bij de ruimte.

GRATIS

Onze traprenovatie brochure

TRAPRENOVATIE IN SCHAGEN

Reno Stairs Traprenovatie

Een traprenovatie is een mooie oplossing om uw oude trap te restylen. Of het nu een open, dichte, wentel of betonnen trap is maakt niet uit want de houten overzettreden van Reno Stairs zijn geschikt voor alle soorten trappen.

Wilt u ons bezoeken?

U bent van harte welkom in onze showroom in Medemblik. Onder het genot van een bakkie koffie vertellen wij u graag alle mogelijkheden van de traprenovatie. Alle mogelijke kleuren zijn te bewonderen in onze winkel.

Openingstijden showroom:
Ma - Vr van 09:00 tot 17:00
Zaterdag van 10:00 tot 17:00

Reno Stairs traprenovatie:
Randweg 1 - C
1671GG Medemblik
E: info@traprenovatie.nl
T: +3127201148