Al meer 20 jaar het adres voor traprenovatie!

SOORTEN TRAPRENOVATIE

Met het toegankelijk maken van unieke, authentieke en betaalbare traprenovatie voor iedereen als uitgangspunt, heeft Reno Stairs® diverse soorten traprenovatie op de markt gezet. 

MULTIGARANT®

De Multigarant® lijn is het beproefde origineel dat Reno Stairs® op de markt heeft gezet. De Multigarant® overzettrede bestaat uit een duurzame toplaag van massief hout en een onderlaag van multiplex. Deze samenstelling zorgt voor minimale krimp en uitzetting. De Multigarant® overzettrede is toepasbaar op bestaande trappen en nieuwbouw. De overzettreden zijn verkrijgbaar in de volgende houtsoorten:

 • Eiken
 • Essen
 • Merbau
 • Noten

De overzettreden zijn af te werken in diverse kleuren. Daarnaast kan de trap worden voorzien van stootborden in dezelfde kleur, maar ook in een andere kleur of zelfs ander materiaal. We hebben tevens diverse keuze in uitlooptreden, antislipstrips en het afwerken van de wangen van de trap. Creëer zo geheel zelf de uitstraling die past bij de ruimte.

MEXFORM TRAPRENOVATIE

Complete trapbekleding

Bestaande trappen zijn tegenwoordig prachtig te moderniseren met complete renovatietreden.

Met de zeer uiteenlopende mogelijkheden voor een professionele totaalrenovatie biedt Mexform voor vrijwel iedere trap een passende oplossing.

Laat de trap aasluiten op de vloer en zorg voor een mooie basis en passend bij jouw woonwensen.
Dus leef je uit en maak van je trap dé blikvanger in huis.

SOLIDGARANT®

De Solidgarant® lijn van Reno Stairs® bestaat uit een overzettrede van volledig massief hout. Deze sterke en robuuste overzettrede geeft een warme uitstraling. De Solidgarant® overzettrede is verkrijgbaar in: 

 • Eiken
 • Essen
 • Merbau
 • Noten
 • Beuken

De overzettreden zijn af te werken in diverse kleuren. Daarnaast kan de trap worden voorzien van stootborden in dezelfde kleur, maar ook in een andere kleur of zelfs ander materiaal. We hebben tevens diverse keuze in uitlooptreden, antislipstrips en het afwerken van de wangen van de trap. Creëer zo geheel zelf de uitstraling die past bij de ruimte.

WOODGARANT®

De Woodgarant® lijn is speciaal ontwikkeld voor open trappen. Een wentel- of spiltrap waarop de prachtige robuuste Woodgarant® treden van 38mm dik worden gemonteerd geeft met deze renovatiemethode een stoer en sfeervol industrieel uiterlijk. De Woodgarant® overzettreden zijn verkrijgbaar in: 

 • Eiken
 • Essen
 • Merbau
 • Noten
 • Beuken

De overzettreden zijn af te werken in diverse kleuren. Om de trap af te maken kun je kiezen uit diverse uitlooptreden en kan de trap worden voorzien van antislipstrips voor een extra stukje veiligheid. Creëer zo geheel zelf de uitstraling die past bij de ruimte.

UITBLINKER IN AFWIJKENDE MAATVOERING

Voor trappen met een afwijkende maat, bijvoorbeeld treden breder dan 140cm of dieper dan 54cm, heeft Reno Stairs® uiteraard een oplossing. 

Wij hebben bijna voor elke soort trap een oplossing!

BRANDVERTRAGENDE EN GELUIDSREDUCERENDE TRAPPEN

SILENTGARANT®

Met de Silentgarant® lijn van Reno Stairs® is geluidloos een trap belopen binnen handbereik. De geluidsreducerende maatregelen zorgen voor extra geluidsdemping. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

FLAMEGARANT®

De Flamegarant® lijn is door Reno Stairs® ontwikkeld en door TNO getest op brandvoortplanting en rookontwikkeling, zodat bestaande traptreden na renovatie met dit systeem voldoen aan brandveiligheidseisen. Dit geldt met name voor traptreden in gebouwen of een gedeelte daarvan waarin twee of meer woonfuncties liggen die zijn aangewezen op een of meer gemeenschappelijke verkeersroutes.

Deze trappen dienen te voldoen aan de Europese Brandklasse voor vloeren, trappen en hellingbanen Cfl-S1. Een eigenaar of beheerder heeft de plicht om ervoor te zorgen dat de traptreden aan deze eis voldoen en moet hiervan ook een certificaat kunnen overleggen. Flamegarant® is uitgebreid getest en is voorzien van de benodigde testcertificaten.

De esthetische eigenschappen van het product blijven geheel behouden. Dit kan belangrijk zijn bij restauratie en renovatieprojecten waarbij vaak authentieke details intact moeten blijven en tevens de regelgeving met betrekking tot brandveiligheid gerespecteerd dient te worden.